Verkrijgen sponsorgelden mbv OnTip vouchers

Heeft jou vereniging een nieuwe website? Vertel hier alles over jou vereniging en hoe petanque daar gespeeld en beleefd wordt.
erik@ontip.nl
0 Stars
0 Stars
Berichten: 20
Lid geworden op: 16 mar 2017, 08:41

Verkrijgen sponsorgelden mbv OnTip vouchers

Bericht door erik@ontip.nl » 06 dec 2017, 09:08

De OnTip inschrijving voor een toernooi kan gekoppeld worden aan een speciale actie (korting bij sponsor of bij inschrijving). De deelnemer kan hieraan deelnemen door het invullen van een unieke (correcte) vouchercode . Deze code staat op een waardebon (voucher) uitgegeven door de vereniging of een sponsor. Indien een correcte code is ingevuld wordt dit afgedrukt op de bevestigingsmail en de inschrijf lijst.

Er zijn 2 soorten vouchers :
1. Ingaand. Voucher code wordt door de deelnemer ingevuld bij aanmelding voor een toernooi. Het inwisselen van een voucher gebeurt door het intypen van de code in het OnTip inschrijf formulier. Een code is uniek en kan maar één keer gebruikt worden.
2. Uitgaand. Bij aanmelding voor een toernooi ontvangt de deelnemer een voucher code. Deze kan vervolgens bij een sponsor ingewisseld worden. Een code is uniek en kan maar één keer gebruikt worden.


De OnTip beheer kan via een programma deze codes aanmaken. M.b.v. een Excel bestand worden de aangemaakte codes naar de beheerder gestuurd, waarmee de vouchers kunnen worden aangemaakt.
Deze functionaliteit komt beschikbaar voor de deelnemende verenigingen vanaf ca 1 januari 2018. :dance: en kan worden aangezet per toernooi.

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten